arrow_back

Vacature: Junior Projectmanager Communicatie

HIER is een stichting die mensen in beweging brengt om iets te doen aan het klimaatprobleem. Dat doen we door praktisch te helpen, op de plek waar je altijd bent: HIER. Of je nu in huis aan de slag wilt, met de buurt zelf energie gaat opwekken of de COâ‚‚-uitstoot op het werk wil verminderen. HIER voert het secretariaat voor de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO), eigenaar én beheerder van de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder is het grootste duurzaamheidsinstrument van Nederland. Bijna 1000 bedrijven hebben een certificaat en meer dan 150 opdrachtgevers zetten “de Ladder” in bij aanbestedingen.

Op korte termijn zoeken wij voor het team van SKAO een:

Junior Projectmanager Communicatie

Wij zoeken:
Wij zoeken een creatieve, ondernemende, nauwkeurige en enthousiaste collega met een HBO of academisch werk- en denkniveau. Je werkt ten minste twee jaar bij een bedrijf of organisatie waar het uitvoeren en ondersteunen van projecten op het gebied van communicatie je kerntaak is. Je hebt talent voor organiseren, durft ideeën naar voren te brengen en hebt een aantoonbare affiniteit met duurzaamheid.

Kerntaken: 

 • Het zelfstandig verzamelen en produceren van praktijkverhalen over de impact van de CO2-Prestatieladder;
 • Het produceren van content voor social media en de website van SKAO;
 • Het up to date houden van onze website, inclusief de Engelstalige pagina’s
 • Het begeleiden en uitvoeren van (communicatie)projecten;
 • Het organiseren van bijeenkomsten en evenementen;
 • Het ondersteunen van collega’s bij de uitvoering van hun projecten met communicatiewerkzaamheden.

Wat vragen wij? 

 • Je hebt minimaal HBO of academisch werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met communicatieprojecten;
 • Je hebt een vlotte pen, bent communicatief sterk en je kunt (jezelf) presenteren;
 • Je kan organiseren;
 • Je bent creatief, zelfstandig, pragmatisch en flexibel;
 • Kennis en ervaring met SEO en Photoshop is een pré.

Wij bieden:
Een leuke organisatie met een collegiale, informele, maar professionele werksfeer met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en eigen projecten op te zetten. HIER is een organisatie van een kleine 20 personen, gehuisvest in de binnenstad van Utrecht in een oud schoolgebouw. HIER is geen doorsnee maatschappelijke organisatie. We zijn positief, realistisch, jong en vooral enthousiast over de veranderingen die we willen bereiken. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Het betreft een functie van minstens 32 uur per week. Het aanvangssalaris ligt, afhankelijk van je opleiding en ervaring, tussen de € 2.400 en € 3.000 bij een fulltime dienstverband (40 uur per week).

Meer informatie of reageren?
Voor meer informatie kun contact opnemen met Annemiek Lauwerijssen, manager van de SKAO via annemiek.lauwerijssen@skao.nl of 030-7116800.  Op www.skao.nl vind je meer informatie over SKAO en CO2-Prestatieladder, op www.hierklimaatbureau.nl en www.hier.nu meer informatie over HIER.

Reageren kan door je cv en motivatie vóór 5 december 2019 te mailen naar administratie@hier.nu , o.v.v. Sollicitatie junior projectmanager communicatie SKAO. De eerste gesprekken vinden in de week van 9 t/m 13 december plaats, de tweede gesprekken in de week erna. We streven ernaar de sollicitatieprocedure voor de Kerstperiode afgerond te hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Prev:
Next: