arrow_back

Nieuwe training CO2-Prestatieladder voor adviseurs

Wilt u als adviseur organisaties (beter) begeleiden met het gebruik van de CO2-Prestatieladder? Op 18 maart organiseert SKAO i.s.m. Stimular een cursus waarbij u alle ins en outs leert van het snelst groeiende duurzaamheidsinstrument van Nederland. De training wordt gegeven door ervaren adviseurs van Stimular in aanwezigheid van de auteurs van het CO2-Prestatieladder Handboek en wordt afgesloten met een examen.

Tijdens de training leert u o.a.

-              Alles over de systematiek van de CO2-Prestatieladder

-              Wat van een adviseur wordt verwacht

-              Welke tools u kunnen helpen bij het geven van advies

-              Hoe het netwerk van de CO2-Prestatieladder eruit ziet

Programma

In het programma komt na een kennismaking achtereenvolgens aan bod; de geest en het succes van de ladder, inhoudelijke aandachtspunten (zoals de boundary, omvang van het bedrijf, CO2-footprint, ketenanalyses etc), de rol van de adviseur bij al deze punten, het proces van de certificerende instelling en tenslotte het netwerk rondom de ladder en de SKAO.

Tijdens de training is er veel ruimte voor vragen, interactie en praktijkvoorbeelden.

Om u zo goed mogelijk alles te kunnen bij brengen over de ladder geven wij deze cursus voor maximaal 8 personen per keer. Als u het examen van de training succesvol heeft afgerond ontvangt u een certificaat en bent u klaar om bedrijven en overheden advies te geven over de ladder. Na de cursus wordt u gratis één keer per jaar door de SKAO tijdens een bijeenkomst op de hoogte gehouden over de meest recente ontwikkelingen. Tevens kunt u kosteloos onze Innovatiebijeenkomsten bezoeken.

Data: woensdag 18 maart 2020

Tijd: 09.00 - 17.00

Locatie: Utrecht

Kosten: € 645,- (vrijgesteld van BTW)

Aanmelden? Dat kan hier

Prev:
Next: