Download

Download

Win de EZK Energy Award 2017

18-12-2017

Win de EZK Energy Award 2017

Heeft u binnen uw onderneming al een flinke slag gemaakt met energiebesparing of duurzaam opwekken? En heeft u innovatieve stappen gezet? Dan maakt u nu kans op €25.000,-.

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat organiseert in samenwerking met RVO.nl de EZK Energy Award 2017; een prijs voor inspirerende voorbeelden op het gebied van energiebesparing voor ondernemingen in Nederland.

Op maandag 29 januari 2018 maakt RVO winnaar bekend tijdens het EZK evenement - Partners in Energieuitdagingen.

Wie mogen meedoen?
Alle ondernemingen die jaarlijks minimaal meer dan 50.000 kilowattuur elektra en/of 25.000m³ gas verbruiken (en daarmee valt onder de energievoorschriften uit de Wet Milieubeheer). Bedrijven die het MEE Addendum hebben ondertekend zijn uitgesloten van deelname.

Welke maatregelen maken kans op de prijs?

  • Significante verduurzaming van energiegebruik, dat wil zeggen aantoonbare reductie van fossiele brandstoffen (duurzame opwekken en/of energie besparen)
  • Meest vernieuwende en innovatieve toepassingen van bestaande technieken
  • Brede toepasbaarheid, die anderen inspireert deze toepassing na te volgen

Hoe moet mijn EZK Energy Award eruit zien?

U maakt een aansprekend filmpje van maximaal 1 minuut waarin u uw maatregel presenteert. U kunt dit uploaden via het inschrijfformulier. Dit is niet verplicht. U kunt ook volstaan met de beschrijving van de 3 criteria via het inschrijfformulier.

Voor meer informatie zie: https://www.rvo.nl/win-de-ezk-energy-award-2017